esmaspäev, 6. jaanuar 2020

Esimene päev küprosel

Esimene päev 06.01.2020

Reis Paphosele möödus väga rahulikult, Ryanair lennufirmaga võib täielikult rahule jääda. Lend saabus Paphosele oodatust 45 minutit varem. Lennujaamas vastas oli meil küprose koostööpartner Yiannis isiklikult, ning tõi meid õpilasmajutus kohta.
Majutuskohaks on kolmekordne eramu kus on 2 magamistuba, elutuba, täisvarustusega avatud köök, kolm tualettiruumi ning kõik eluks vajalik olemas. Rääkimata sellest, et hoovipeal on laiutamas ka suur bassein.
Ilm on jaanuarile kohane, täna veidi tuuline ja vihmane aga meie mõistes ikkagi soe, temperatuur ulatus kuni 17 kraadini.
Lisame mõned pildid majutuskohast:

Maja väljastpoolt
 Sissepääs
 Avatud köök
 Elutuba

Esimesel päeval viidi meid külastamaks ühte vanimat ja suurimat hotelli Paphosel, mis küll paari päeva pärast suletakse renoveerimistöödeks.
Sama hotell oleks ka meie õpilaste üheks tulevaseks praktikabaasiks, igal hotellil on enda töökojad, pagari-, liha- loomulikult köögid jms. Hotell oli väga suur sinna kuulus 430 numbrituba, spa, lugematu arv restorane ja poode. Samuti oli hotellil väga suur välisterrass koos basseini ja kõige muu sinna juurde kuuluvaga. Sel korral ei näinud me kahjuks töökodasid seoses renoveerimise ettevalmistustega.
Pildid hotellist:










 Peale hotelli külastust viidi meid lõunasöögile vägagi meeldivasse kalarestorani, kus tutvusime lähemalt küprose kultuuri, ajaloo ning haridusüsteemiga. Küprsolased ise on väga vaimustuses eesti koolidest.



 Lisaks sellele olid võõrustajad nii lahked, et viisid meid ka enda sõprade poole kohvile kus saime maitsta ka kohalikku hõrgutist, mille tegemise juures saime ise tunnistajateks olla.  Pererahvas oli väga lahke ning sõbralik.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

11.01.2020 kuues päev küprsosel Lõpuks ometi laupäev, ilm on imeilus, pime talv on kohalike jaoks lõpuks möödanik. Meie aga ei puhka, ega...